Organitzar i vincular actes

El camí fins al reconeixement de la UNESCO és llarg i complex i per això necessita de la participació de tots: particulars, entitats i institucions. Per aquest motiu, us proposem que organitzeu activitats per tal de fer arribar aquest projecte a tothom, donar a conèixer el nostre somni i alhora, guanyar suports, adeptes i teixir complicitats. Nogensmenys, és molt important també l’obtenció de finançament econòmic per tal de fer front a les despeses d’assessorament i tramitació de l’expedient i del que se’n deriva (publicitat, màrketing, desplaçaments…).

Conseqüentment, us demanem que no quedi cap acte sardanista sense mostrar el suport a la candidatura ‘La Sardana, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. A continuació us proposem algunes activitats o idees fàcils:

  1. Inserir el logotip ‘La sardana, camí de la UNESCO’ als vostres cartells i programes de mà i en totes les comunicacions de l’entitat. Descarrega’t el logotip
  2.  Penjar la pancarta ‘La Sardana, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO’ als vostres aplecs, concursos i ballades, patrocinada pels supermercats Esclat Bon Preu.
  3.  Recollida de diners, postulacions, sortejos/rifes durant les votres activitats.
  4. Organitzar noves activitats amb el propòsit abans esmentat de donar suport al projecte ‘La sardana, camí de la UNESCO’.

No dubteu en contactar amb la Confederació Sardanista de Catalunya per tal d’assessorar-vos sobre qualsevol dels punts abans esmentats. Us necessitem, ho aconseguirem!